Organisatie

André de Boer heeft het genre leren kennen door computergames, tv-series en films. Van daaruit is hij in aanraking gekomen met de boeken waar deze op gebaseerd zijn. De laatste jaren is hier ook een grote liefde voor bordspellen en rollenspellen bij gekomen. André heeft de afgelopen jaren een aantal conventies bezocht en is aangehaakt om de Erasmuscon te organiseren.

Met een basis in de administratie is het geen wonder dat Paul van Oven bij diverse organisaties als penningmeester actief is en is geweest. Hij is science fiction liefhebber zolang hij zich dat kan herinneren en was in de beginjaren van het Nederlands Contactcentrum voor Science Fiction 10 jaar bestuurslid, de vereniging waar hij in 2008 terugkeerde. Vooral de laatste jaren houdt hij zich bezig met het meewerken aan diverse conventies waaronder een aantal Worldcons. Hij is betrokken bij de Nederlandse Schijfwereld conventie Cabbagecon, en is bezig met de voorbereiding van de eerste Nederlandse Eurocon in 2024 in Rotterdam in samenwerking met de dan ook geplande Worldcon in Glasgow.

Tanja van Oven is opgegroeid in een huis vol SF- en fantasyboeken. Al die vreemde en fascinerende titels hadden een onvermijdelijke aantrekkingskracht op haar en dat is eigenlijk nooit echt weggegaan. De SF leerde haar om met een andere blik naar de wereld te kijken en om zich altijd te blijven verwonderen. Waarbij het dan altijd het meest verbazend is hoe de werkelijkheid soms vreemder is dan fictie. Ze zou graag willen zeggen dat ze een regelmatige conventiebezoeker is, maar helaas is dat niet zo. Het komt er te weinig van. Wel is ze al vanaf het begin betrokken bij de organisatie van de enige echte Nederlandse Schijfwereldconventie, Cabbagecon.
Behalve SF en fantasy heeft natuur en landschap haar belangstelling. Ze houdt zich bezig met vrijwillig landschapsbeheer (zeg maar tuinieren in het groot) en fietst en wandelt graag in binnen- en buitenland.
In het dagelijks leven is Tanja te vinden bij een vertaal- en ondertitelbureau in Hilversum, waar ze werkt als planner.

Jan Scholte vindt zichzelf een dagelijkse bezoeker van het bijzondere universum dat kan worden omschreven als het fantastische genre. Van het lezen van Science Fiction boeken tot het kijken van ‘foute’ horrorfilms en van het spelen van fantasie bord- en kaartspellen tot het luisteren naar verhalende muziek. In het verleden bezocht hij veel conventies en in het heden iets minder. Het heeft gezorgd voor een nog altijd groeiende collectie handtekeningen. Af en toe probeert hij met schrijven eigen werelden te creëren, maar daarvoor heeft hij nog zeer vele schrijfkilometers af te leggen. Voor het NCSF blad HSF waagt Jan het af en toe een artikel te schrijven en een interview af te nemen.
In het dagelijkse leven woont Jan in het hoge noorden met zijn vrouw en kat. Op werkdagen kan hij zijn energie meer dan kwijt in zijn werk als beschermingsbewindvoerder.